38 (37+2)

Det är inte långt kvar nu. 18 dagar till BF. Men jag vill att bebsien ska ut nuuuu. Jag förstår verkligen inte det roliga med sista månaden. Varför finns den? Jag ser verkligen till att hålla mig sysselsatt och jag tycker jag har lyckats med det. Jag är ute varje dag (tackar gudarna för vädret) men kan tyvärr inte ungå att ha en växande mage. Nu har även svullnaden kommit till mig. Som jag har väntat men inte längtat. Var hundra på det då syrran blev vätske fylld under sina graviditeter, men visste bara inte när jag skulle få det. Så varför inte komma när värmen kommer? Så nu är fötterna fyllda och jag måste gå barfota. Jag ska vara glad att jag föder i början av sommaren. Skulle verkligen inte klara av en till två månader till. All props till de som gör det. Men jag tror att bara för att man vet sin BF så är man instlld på det och jobbar utifrån det. Och det är exakt det jag har gjort. 
 
Annars så händer det inte så mycket. Jäser och blir rund. Det är väl rimligt i en graviditet. Har packat bebisens kläder. Anledningen till att jag kallar bebisen för bebis är för att jag har blivit orolig över könet. Det var en självklarhet att veta könet men jag skulle nog må mycket bättre om jag inte visste. Så till nästa gång ska jag nog hålla mig från att veta könet. Kanske! Men kläderna är tvättade och packade. Har skrivit en lista till Lovi som han ska packa med när det väl är dags. Så BB väskan är almost done. Redo?!?!?!
 
Förra veckan hade jag en av de bästa dagarna i mitt liv. Fy fan vad roligt jag hade det. Mina underbara vänner anordnade nämligen en möhippa för mig. Jag kan bara tänka mig hur svårt det måste ha varit att planera en möhippa för en gravid kvinna. Man blir ganska låst. Men samtidigt enkelt då ingen alkohol är inblandan ;)
Men jag hade det sjukt roligt. Och det var verkligen perfekt för mig. När jag får fler bilder från Eidwall så lovar jag att berätta mer om denna underbara dag. Tills dess så får nu njuta av en bild!