Är påskmust och julmust samma sak, fast med olika etiketter?

Här kommer ett jävligt sent inlägg. Sorry!

Men läs det som om det vore igår, fast det var 1april till 7april. 

Jag drack julmust som om det var min föda under julen. Men i år har jag inte druckit ett ända glas påskmust. Weird! Men nu när jag skriver detta så vattnas det i munnen. Jag ska så gå och köpa mig en flaska apotekarens påskmust. Den har säkert nedsatt pris då påsken is so last week!

Då har man varit ledig i en vecka...Awesome! Vad gjorde jag då? Inget! Eller jo, jag njöt! Det var fint väder, så jag såg till att jag var aktiv ute. Eller snarare aktiv hela tiden. Det började med att jag hade en unge på sleepover. Det gjorde så att man vaknade kl 6. Man skulle hålla i gång henne (svårt att inte vara aktiv). Sen kom en unge till, på sleepover. Så man fick knappt plats på sin egen säng. Och nu var jag definitivt aktiv. Men eftersom jag skulle till Stockholm till helgen så fick mannen nog. Så han slängde ut barnen på onsdagen för att få lite egentid med mig. Och det fick han kan jag lova ;) 

Sen begavs det mot Sveriges huvudstad. Där var jag sååååå aktiv man kunde bli. Ett exempel här:  gick till en Gina, där fanns inte ens storlek så man gick till den andra osv. Jag kan säga att Stockholm har ca 19 Gina affärer, jag var på minst fem av de under en helg. Det kallar jag AKTIV!

Förutom att vi gick en massa (fan att jag inte hade min stegräknare aktiv. Då skulle nu få se hur aktiv jag var så att jag slapp skriva aktiv i inlägget) så åt vi en hel del. Systrarna Cheh tycker om att äta om ni inte visste det. Men det är inget man tror när man ser oss. Hehe BAM in your face! Så Stockholms weekend var jävligt nice. Vem kunde tro att vi systrar kunde klara en helg med varandra utan att dra varandra i håret?!?!