'I've been ignoring these big lump in my throat'

'Whatever it is, it feels like
It's laughing at me through the glass of two-sided mirror 
Whatever it is, it's just laughing at me
And I just wanna scream
WHAT NOW'
What now - Rihanna

6+5
Känner fortfarande inget positivt med graviditeten. Den trycker ner mig som fan. Självklart är jag överlycklig. Men det förvandlas till rädsla. Så här piss som jag har mått de två senaste veckorna är fan inte normalt. Varför berättade ingen om detta? När jag pratar med folk om min järn brist, så säger de att jag hade också det och fick ta tabletter. Då är min fråga: om det är så många som får det, varför varnar man inte om det? 
Alla kanske inte har haft sån jobbig huvudvärk som jag har eller så har de hanterat det bättre. Jag berättar exakt hur jag mår. Inga rosor här, som jag trodde för det är så folk har berättat för mig. Bäst att de kommer sen! I soooo need it! 

Har tagit järntabletterna i tre dagar nu. Det är små kapslar. Och när man skakar de så hör man järnkulorna. Mysko!
Men jag tycker det inte är någon skillnad, än. Det märks säkert om några dagar. 
Så jag mår fortfarande skit. Har forfarande inte spytt. Jag tillhör någ den kategorien som inte spyr under graviditeten. Men säg inte det Teresa, plötsligt kan det komma! Ja, det förstår jag. Speciellt med detta jobbet som jag har. Man tycker att mat luktar gott. Men det finns vissa saker som luktar blä. Och sånt kan jag känna av nu. Så jag har stängt av luktsinnet totalt. Andas bara med munnen ;)
Boobsen har blivit större. Wohooo! Lovi är nog gladare. 
Jag tycker inte om saker som sitter tight. Så jag har rotat fram the old chinos. Ingen mode nu direkt. Men sköna as hell. 
Sys kanske inte här. Men the old chinos is on!