12 (11+0)

Varje dag som går känns som en evighet. Man bara grubblar. Sen när man frågar om något så får man: man ska inte tänka för mycket, till svar. Och då känner man sig körd. Och helt plötsligt säger människan: du ska helst inte cykla! Ehh, tack för den. Det hjälpte ju mycket. Nu kommer jag tänka på det varje gång jag cyklar vilket är varje dag. Fan!

Det blir KUB för oss. Har fått tid i början av december. Tänkte om några gånger och bestämde oss. Det är ju trotts allt en check up på min och lillens hälsa. Så självklart ska vi göra detta. Plus det blir ju ett ultraljud och jag vill gärna kolla på så ofta det går. Jag kan gissa på att hen är större än sist ;)

Wohoo är i vecka 12 fast ändå inte. Apparna säger; grattis nu är den största risken över. Men jag är ju inte där förrän om en vecka. High hopes for nothing! Så nu fattar jag att man verkligen ska säga 11+0. 

Huvudvärken är tyvärr kvar. Jag har sett att det är vanligt med huvudvärk under en graviditet men när barnmorskan låter förvånad när man säger det så börjar man tvivla. Så därför har jag bokat in en tid hos en doktor som ska kolla på mig. 
Jag hat slutat med järntabletterna för att jag blev konstig i magen. Var tvungen att skita men kunde inte så jag satt på toan i evigheter för att lätta på trycket. Så ny tar jag blutsaft och hoppas det ska hjälpa. So far so not good. Så jag ger det en vecka så får vi se vad den ger för resultat. Annars så mår jag TOPPEN