9 månader 23 dagar

Anledningen till detta lilla uppehåll är att jag har varit super trött. Jag bloggar mest på kvällarna. Men då jag har varit helt lost så har jag somnat vid 22-tiden. Jag kan inte säga att jag mår bättre. Men jag får skylla mig själv då jag vägrar vissa mediciner (förutom Alvedon) och att jag är ute och flänger en massa. 
I torsdags var min vilo dag. Men inte hjälpte det. På kvällen blev det värre. Fick feberfrossa och var sängliggandes. Så på fredagen gick jag ut. Det blev exakt samma sak där. Dog mot kvällen. Oavsätt vad jag gjorde så blev jag över körd på kvällen. Så på lördagen drog vi till Vinåker. Varje gång jag lämnar det stället så säger jag till mig själv att aldrig åka dit mer. Men ändå hamnar jag där på något sätt. Det ända vi kom hem med var kakor, kalsonger och sommarskor till Tiffany. Nu är hon redo för stranden. Dog igen på kvällen, haha. 
Idag stod barnmässan på schemat. Som jag har längtat. Och Gud va nöjd jag vart. Lovi hängde med denna gången. Jag tror även att han hänger med nästa år med. Han tyckte om det och det gillar jag. Jag sov otroligt dåligt under natten så jag kom tyvärr inte upp när jag skulle. Så när jag väl vaknade så var det full fart mot Karlstad. Vi tog det väldigt lugt och strosade runt i ca 3 timmar. 

Eftersom jag missade fotograferingen med öppna så passade jag på att fota Tiffany på barnmässan. Och Gud va hon charmade fotografen. Nu hoppas jag att det blev någon bra. 

Lite skeptisk där. 

Detta köpte jag. 

Dessa skjortorna är i ekologisk bomull. Perfekt när vi ska till varmare breddgrader. Långärmat oxå! 

Detta fick jag när jag beställde en prenumeration. 

Detta och lite till fick/tog jag ✌️

Men bäst av allt var vinsten, haha.