12 veckor 2 dagar

Det är sista dagen på augusti 2014. Shit vad tiden flyger iväg. Förra året var jag på ett underbart bröllop. Jag kommer ihåg att jag var mitt uppe i IVF. Jag tror jag gjorde allt på den festen som jag visste att jag inte skulle få göra på ett bra tag. Och nu har det gått ett år och jag funderar på att korka upp för att delvis firades bröllopsdag. Men också för att fira ett år utan alkohol  hahah. 
 
 
Igår blev det tyvärr ingen uppdatering. Hade fullt upp med att vara på restaurangen. I fredags så var det vår sista dag på New China Town. Jag vart lite ledsen när jag satt där och såg alla kunder. Helt sjukt att det äntligen är slut. Men man blir lite ledsen. Vart ska jag nu ta vägen och äta?!?!
 
Well så igår började vi med en promenad ner till stan för fika. Äntligen fick vi träffa lilla Elton. Jag berättade för Tiffany att hon inte är minst längre. Hon tog det väldigt bra. Sen gick vi hem. Väl hemma så bytte jag om för en promenad till. Älskar verkligen att promenera. Kanske lite tråkigt att gå själv men då är det bara att lyssna på morgonpasset i P3 och promenaden blir såååå mycket roligare. Väl i restaurangen så var det bara att plocka allt man ville ha. Var även tvungen att städa. Vi ska även dit idag igen och städa. Det är inte bara, bara. 
 
Brio promenad 
Snodde en bild från Madde. Hon är så duktig med barn <3
 
Söta Elton poserar 
 
Min lilla extra promenad. Som ni ser så är tiden inte det viktigaste. Utan längden. Haha
 
Underbara backe nu sen stackars rumpan.