11:21

Vi (jag och min syster) har kommit fram till att huvudvärken beror på sötsaker-stop. Hon sa att hon oxå har slutat och att man oftast får huvudvärk i några dagar eller i veckor t.o.m. Det är för att kroppen ska vänja sig till det nya. Så nu vet jag. Men inte hjälper det. Jag har fortfarande as ont. Kan inte sova på nätterna. Men vad gör det när det finns youtube gurus ;)
Att titta på de har inspirerat mig till att oxå börja. Jag vet inte med vad eller när. Så jag kommer att börja lite smått. Kommer att försöka filma så mkt som möjligt under min resa. Sen ska jag klippa och klistra så att det blir en vlog. Yay!!! Om det går så lägger jag upp en för varje dag. Men det beror på om jag har internet och så. Annars så lägger jag upp när jag kan. Isn't this exciting?!?!

Som ni ser så är jag snart klar med boken. Ska göra en recension på den med Caysee. Kanske vloggar den oxå ;) vem vet. Är helt inne på vlog :)
Men det jag kan säga är att den är mkt roligare än de 30 första sidorna. Antingen ler/skrattar man direkt eller så kommer det senare. För mig kom det senare, kanske för att jag inte är så van med böcker eller så är jag bara helt enkelt trög :)